یخ از نوع خشک

سلام

یخ خشک یا کربن دی اکسید منجمد برای کاربرد های سرد کنندگی و آزمایش کاربردهای متفاوت و فرآوانی دارد . یخ خشک تحت فشار در دمای منفی ۷۸٫۵ درجه سانتی گراد از گاز کربن دی اکسید تولید می شود. از جمله کاربرد های دیگری که برای بخ خشک می توان در نظر گرفتن فرآیند بارور سازی ابر ها است . برای آشنایی با شیوه تولید یخ خشک در ادامه با ریسمان همراه باشید .

روشی که معمولا برای تولید یخ خشک از آن استفاده می شود ، سرد کردن گاز دی اکسید کربن تحت فشار است که باعث تشکیل یخ خشک می شود . معمولا یخ خشک تولیدی را در بسته بندی های ۳۰ کیلویی به فروش می رسانند .

توجه : یخ خشک قابلیت سوزاندن پوست را داراست و سوختگی ناشی از یخ خشک بسیار درآور و مشکل زاست .

تصعید یخ خشک

تصعید یخ خشک

 

اما برای ساخت یخ خشک به تجهیزات فشار و سرمایش پیشرفته حتما هم نیازی نیست . شما اگر یک کپسول از دی اکسید کربن در اختیار داشته باشید به راحتی می توانید یخ خشک تولید کنید . به این صورت که درون کپسول دی اکسید کربن به صورت مایع قرار دارد و اگر شما کپسول را بر عکس بگیرید ، به صورتی که شیر آن رو به پایین قرار داشته باشد و شیر را درون ظرفی باز کنید ، درون ظرف شروع به جمع شدن یخ خشک می شود . دلیل این امر را می توان این مورد دانست که با آزاد شدن مایع از درون کپسول دمای آن و محیط ظرف به شدت کاهش می یابد و شرایط مناسب برای تولید یخ خشک حاصل می شود .

همچنین در ویدیوی همراه این مطلب نیز یک روش مشابه فوق اما امکان پذیر تر را مشاهده می کنید ، در این ویدیو از تخلیه کپسول آتش نشانی از نوع دی اکسید کربن در کیسه ای پارچه ای استفاده می کند . پارچه ای بودن کیسه مهم است تا دی اکسید کربن بتواند از میان آن فرار کند و دمای محیط را به اندازه کافی پایین بیاورد .

شما را به دیدن این ویدئو دعوت می کنم و توصیه می کنم از علمتان در راه های درست و رضای خدا استفاده کنید .

به علت محدودیت حجم لینک مستقیم به مدت حدود یک ماه فعال می باشد . اما شما همیشه می توانید از لینک غیر مستقیم برای دانلود ویدیو استفاده نمایید .

امیدوارم مورد استفاده شما قرار گرفته باشد.

حق کپی رایت برای ریسمان محفوظ است.

انتشار این مطلب فقط با نام ریسمان و قرار دادن لینک فعال مطلب مجاز است.

لینک مطلب :    http://goo.gl/fRKpIZ

لینک دانلود

دانلود مستقیم

لینک دانلود

دانلود غیر مستقیم

اشتراک گذاري در کلوب اشتراک گذاري در گوگل پلاس اشتراک گذاري در فيسبوک

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *