روش پخت سوسیس

سلام

در این نوشته از ریسمان قصد توضیح روش درست پخت سوسیس را برای شما داریم . سوسیس به علت درست شدن از گوشت و مواد نیم پخته و خام مختلف از نظر بهداشتی توصیه شده است که حتما پخته شود . در ادامه همراه ریسمان باشید .

روش پخت سوسیس

روش پخت سوسیس

سوسیس را هیچ وقت خام نخورید ، به علت نیم پخته بودن و خام بودن برخی مواد در آن برخی از انگل ها و باکتری های گوشت خام همچنان ممکن است در آن وجود داشته باشند . بنابراین به شما توصیه می کنم که سوسیس را خام نخورید .

برای پخت سوسیس حدود یک یا دو قاشق روغن مایع را بگزارید تا کمی گرم شود . سپس سوسیس ها را از درازا به قطعات حداکثر ۰٫۵ سانتی متری برش دهید . قطر بیشتر باعث می شود که مرکز سوسیس ها خوب پخته نشود .

سپس سوسیس ها را در ظرف قرار دهید . چند بار سوسیس ها را به طرفین بچرخوانید تا کامل پخته شود . برای اطمینان از مغز پخت شدن سوسیس موتوانید یکی از آن ها را نصف کنید و مرکز آن را مشاهده کنید .

امیدوارم مورد استفاده شما قرار گرفته باشد.

اشتراک گذاري در کلوب اشتراک گذاري در گوگل پلاس اشتراک گذاري در فيسبوک

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *